12 oktober 2018 - Remco Hill Leestijd 5 min

Een team binnen en buiten het bedrijf

Je zou misschien denken dat wij ons als Forever Plants voornamelijk bezig houden met het kweken van planten. Dat is natuurlijk wel onze core business, maar we vinden het ook belangrijk dat onze collega’s gelukkig zijn met het werk dat zij doen en dat zij kunnen groeien. We proberen hen te ondersteunen waar we kunnen. Sinds kort doen we dat op een wel heel leuke manier!

Voetbal en groene planten: een topcombi!

Sinds dit jaar zijn wij trotse sponsor van het voetbalteam van Jeff van der Meer. Jeff is een man die zich binnen ons bedrijf met veel passie inzet voor de teelt, maar die zich buiten het bedrijf hard inzet voor het ‘s Gravenzandse voetbal. Hij voetbalt bij het 13e team van FC ‘s-Gravenzande en zet zich als vrijwilliger in door wedstrijden bij de jeugd te fluiten.

Dat klinkt natuurlijk allemaal hartstikke goed, maar een team heeft natuurlijk wel een sponsor nodig! Daarom ging Jeff naar Erik toe. Erik was enthousiast en stuurde hem door naar Remco, die het marketingbudget beheert. Door de bijdrage die Jeffrey levert aan Forever Plants en het feit dat sporten natuurlijk hartstikke goed voor je is, besloten we de nieuwe teamkleding te sponsoren.

Het team van Jeff heeft tot nu toe 1 van de 3 gespeelde wedstrijden gewonnen, maar we houden natuurlijk moed! Er is nog een heel seizoen te gaan. 😉 Jeff, heel veel plezier het komende seizoen en succes met de komende wedstrijden!

Meer blogs lezen?